1 2 3 4 5

SoccerXperience is dé voetbalschool voor jongens en meisjes van 6 t/m 15 jaar! Wij bieden voetbaltrainingen en activiteiten aan voor diverse leeftijden en niveaus. Onder begeleiding van goed opgeleide trainers kan iedereen een betere voetballer worden.


Direct inschrijven

Werkwijze

Wij bieden diverse cursussen en andere activiteiten aan, waarbij betaalbaarheid en kwaliteit hand in hand moeten gaan. Zo werken wij binnen de cursussen met kleine groepen en met gekwalificeerde trainers. Op onze site vindt u meer informatie over onze visie en werkwijze.

Door hoge eisen te stellen, bieden wij kwalitatieve trainingen voor kinderen van ieder niveau. Natuurlijk worden de groepen op niveau ingedeeld. Meer informatie over onze groepsverdeling vindt u op deze website.

Keepers

Keepers worden bij SoccerXperience niet vergeten. Wij bieden met behulp van onze gespecialiseerde keeperstrainers diverse mogelijkheden aan binnen ons cursusaanbod. Keepers kunnen kiezen voor privétraining, duo-training of groepstraining. Bij de groepstraining bestaat de groep uit maximaal 4 keepers. Voor meer informatie over onze keeperstraining, verwijzen we u graag door naar de speciale pagina op onze site.

JOJO Foundation

Naast het aanbieden van al onze activiteiten, zet SoccerXperience zich ook in voor het goede doel. Na iedere activiteit doneren we €2,- per deelnemer aan de JOJO Foundation. Ook doneren de trainers hun vergoeding van de laatste training, die traditiegetrouw in het teken staat van de JOJO Foundation. De JOJO Foundation zet zich in voor kinderen en jongeren met kanker. Wilt u meer informatie over het goede doel wat wij steunen? Kijk op www.jojofoundation.nl.

Inschrijving voorjaarscursus geopend!

Inschrijving voorjaarscursus geopend!

De najaarscursus duurt nog enkele trainingen, maar inschrijven voor het voo

LEES MEER
Extra trainingen voor SV Hoofddorp O10

Extra trainingen voor SV Hoofddorp O10

SoccerXperience geeft vanaf aankomende vrijdag 3 november om de week extra

LEES MEER
Heerlijke vijfkamp bij jubileum SV Hoofddorp

Heerlijke vijfkamp bij jubileum SV Hoofddorp

Dit weekend vierde SV Hoofddorp haar 90- jarig jubileum. SoccerXperience ha

LEES MEER

Overig Nieuws

Lees al het overige nieuws en kom alles te weten over SoccerXperience.

OVERIG NIEUWS

Kalender

24-11-2017
Training 11 (NC)
08-12-2017
JOJO Training (NC)
15-12-2017
Inhaaltraining (NC)
De inhaaltraining wordt op dit moment alleen gebruikt voor de groepen uit het eerste uur: O7 t/m O11 - 17.45 tot 19.00 uur
02-02-2018
Training 1 (VC)
09-02-2018
Training 2 (VC)
Alle kalender items