Voetbaldagen!

In de meivakantie organiseren wij in samenwerking met Sport Academy Haarlemmermeer van maandag 28 april tot en met 2 mei de Stichting Make a Child Happy Voetbaldagen. Tijdens deze voetbaldagen gaan de spelers/speelsters meerdere voetbal gerelateerde activiteiten doen. De voetbaldagen zijn voor spelers/speelsters vanaf de Benjamini’s t/m O13. Wij delen de groepen in op basis van leeftijd en/of het voetbalteam waarin uw kind speelt. Dit kamp is voor alle kinderen uit de omgeving Haarlemmermeer die het leuk vinden om te voetballen.

Programma

Op het programma staan in ieder geval de volgende activiteiten:

– Dag vol opblaaskussens 
– Meerdere voetbaltrainingen 
– Voetbalonderdelen voor een rapport die je op het einde mee krijgt
– Activiteiten met moderne apparatuur, zoals SmartGoals.  

Iedere deelnemer ontvangt bij deelname een prachtig trainingstenue. Deze bestaat uit een shirt, broekje en kousen van het merk JAKO.

Daarnaast wordt elke dag een lekkere lunch en 2x een gezond tussendoortje geregeld. 

Data en tijden

Het voetbalkamp is vanaf maandag 29 april tot en met donderdag 2 mei. Onderstaand de tijden:

De tijden voor de Benjamini’s (O6 & O7) zijn van 10:00-14:00.

De tijden voor de O8 t/m O13 zijn van 10:00-16:00.

Locatie

SV Hoofddorp

Het kamp is voor spelers en speelsters vanaf de O6 t/m O13. Het maakt hierbij niet uit bij welke vereniging uw kind speelt. Ook kinderen die niet voetballen bij een club zijn van harte welkom.

Kosten

De kosten voor het voetbalkamp zijn als volgt:

Benjamini’s €139,-

O8 t/m O13 €199,-

Kortingen
Maak jij nog meer kinderen enthousiast voor de voetbaldagen? Dat is mooi! Wij bieden kortingen voor jou en je teamgenoten of broertjes/zusjes wanneer jullie deelnemen.

Teamkorting
Doen er uit jouw team meer dan 3 kinderen mee, dan krijg je 10% korting op het deelnamebedrag.

Familiekorting
Doen jouw broertje/zusje ook mee aan de voetbaldagen? In geval van familieleden uit hetzelfde gezin bieden wij 10% korting op de deelnameprijs aan.

Kortingen combineren
Stel uit jouw team doen 4 kinderen mee en je broertje doet ook mee, dan krijg je nog steeds 10% korting op het deelnamebedrag. De kortingen zijn dus niet te stapelen.

Wie organiseren deze voetbaldagen?

De voetbaldagen worden georganiseerd door SoccerXperience en Sport Academy Haarlemmermeer. Met deze mooie samenwerking kunnen we aan een grote groep kinderen een prachtige invulling voor de meivakantie aanbieden.

Inschrijven?

Via deze link komt u bij het inschrijfformulierformulier:  https://forms.gle/rvUWGePCSFNp38beA. Inschrijven gebeurt via Sport Academy Haarlemmermeer.

We hebben beperkt plek. Wees er dus snel bij. Inschrijven kan tot en met zaterdag 27 april. 

Als er nog vragen zijn, kunt u gerust bellen naar Alex: 06-29357361.