JOJO Foundation

SoccerXperience heeft voor een van haar trainers de JOJO Foundation opgericht. Jordy Onkenhout, toenmalig trainer van onze voetbalschool, moest wederom de strijd aangaan tegen kanker. Naast zijn eigen strijd zette Jordy zich ook in voor lotgenoten. Met het oprichten van de JOJO Foundation heeft Jordy nu een stichting waar hij diverse projecten mee kan steunen.

Sinds de oprichting van de JOJO Foundation heeft SoccerXperience zeer geregeld een mooi bedrag gedoneerd vanuit het gegenereerde deelnemersgeld. Ook andere instanties en bedrijven steunen de JOJO Foundation, waardoor al mooie doelen behaald zijn.

Jordy Onkenhout overhandigt verpleegkundigen Smart TV’s voor comfortkamers.

Belangrijkste is dat de JOJO Foundation in het Spaarne Gasthuis meerdere comfortkamers heeft weten te realiseren. In deze kamers kunnen kankerpatiënten in een huiselijke omgeving herstellen van behandelingen of, wanneer zij terminaal zijn, de laatste periode van hun leven doorbrengen. De kamers zijn gezellig ingericht en lijken meer op een hotelkamer dan op een ziekenhuiskamer.

Jordy is inmiddels al een flinke tijd vrij van kanker en daar zijn we heel blij mee. Ondanks dat blijft de JOJO Foundation zich vol inzetten voor mensen die met kanker te maken krijgen.

Wilt u meer weten over de JOJO Foundation? Bezoek dan de website.