Small Group Training

In de zomer doortrainen om fit aan de aftrap van het nieuwe seizoen te verschijnen? Met een groepje teamgenoten of vrienden/vriendinnen aan de slag gaan met je eigen ontwikkeling? Dan is onze small group training misschien wel iets voor jou!

Doordat we trainen in groepjes van 4 tot 6 personen is er veel persoonlijke aandacht. Echter, je kunt de kosten over meerdere deelnemers verdelen, waardoor het voor jou ook mogelijk is om aanvullend te trainen.

Locatie

De trainingen vinden plaats op het prachtige sportcomplex van s.v. Hoofddorp. Er zal getraind worden op één van de vier beschikbare kunstgrasvelden.

Kosten

De kosten voor small group trainingen bedragen €11,25 p.p. per training bij een groep van 4 deelnemers en €7,50 p.p. per training bij een groep van 6 deelnemers. In onze webshop zijn zowel losse trainingen te vinden als een pakket voor 10 trainingen.

Plan eerst de trainingen met ons in, voordat je een pakket inkoopt via onze webshop. We zijn immers wel afhankelijk van de beschikbaarheid van een trainer en ruimte op de locatie van onze gastheer.