Duo Training

Wil jij werken aan je persoonlijke ontwikkelpunten? Of wil je tijdens de zomerstop fit blijven? Doe je dat liefst samen met een teamgenoot of vriend? Dan is duo training wat voor jou!

Het voordeel van duo training is dat we ook vormen kunnen aanbieden met echte voetbalweerstand. Belangrijk is dan wel dat jij en je teamgenoot op een vergelijkbaar niveau zitten.

In de afgelopen jaren hebben diverse spelers vanuit hun eigen beweegreden duo training bij ons gehad.

  • Grondmotorische eigenschappen, zoals o.a. coördinatie en kracht;
  • Vergroten voetbalvaardheden, zoals 1 tegen 1 en passen/trappen;
  • Optrainen voor naderende voetbalseizoen.

Voor wie?

De duo training zijn eigenlijk voor iedereen. Enige wat echt belangrijk is, is dat het duo niet al te veel verschilt van niveau. Wanneer we vormen doen met echte weerstand, moeten de deelnemers elkaar naar een hoger niveau kunnen brengen. Ben je meer op zoek naar loopcoördinatietraining? Dan maakt het verschil niveau niet uit, aangezien je elkaar geen tegenstand hoeft te geven.

In het verleden hebben we duo training gedaan met diverse leeftijden en niveaus, van amateurspelers tot jeugdspelers van een profclub.

Locatie

De trainingen vinden plaats op het prachtige sportcomplex van s.v. Hoofddorp. Er zal getraind worden op één van de vier beschikbare kunstgrasvelden.

Kosten

De kosten voor personal training bedragen €22,50 per persoon per training. In onze webshop zijn zowel losse trainingen te vinden als een pakket voor 10 trainingen.

Plan eerst de trainingen met ons in, voordat je een pakket inkoopt via onze webshop. We zijn immers wel afhankelijk van de beschikbaarheid van een trainer en ruimte op de locatie van onze gastheer.