Personal Training

Wil jij werken aan je persoonlijke ontwikkelpunten? Of wil je tijdens de zomerstop fit blijven? Dan is onze personal training iets voor jou!

In de afgelopen jaren hebben diverse spelers vanuit hun eigen beweegreden personal training bij ons gehad.

  • Grondmotorische eigenschappen, zoals o.a. coördinatie en kracht;
  • Vergroten voetbalvaardheden, zoals 1 tegen 1 en passen/trappen;
  • Optrainen voor naderende voetbalseizoen.

Voor wie?

Doordat het 1 op 1 trainingen zijn, zijn onze personal trainingen eigenlijk voor iedereen, ongeacht leeftijd en niveau. We werken aan jouw persoonlijke doelen.

Zo hebben we gewerkt met pupillen die hun vaardigheidsniveau wilden vergroten, maar hebben ook jeugdspelers van FC Volendam, AZ, PEC Zwolle en FC Dordrecht bij ons getraind in de zomerstop om fit aan de aftrap van het nieuwe seizoen te verschijnen.

Locatie

De trainingen vinden plaats op het prachtige sportcomplex van s.v. Hoofddorp. Er zal getraind worden op één van de vier beschikbare kunstgrasvelden.

Kosten

De kosten voor personal training bedragen €35,- per training. In onze webshop zijn zowel losse trainingen te vinden als een pakket voor 10 trainingen.

Plan eerst de trainingen met ons in, voordat je een pakket inkoopt via onze webshop. We zijn immers wel afhankelijk van de beschikbaarheid van een trainer en ruimte op de locatie van onze gastheer.