Trainingen

Aanbod

SoccerXperience heeft een uitgebreid aanbod om spelers, met plezier als belangrijkste uitgangspunt, verder te helpen ontwikkelen.

Reguliere cursussen

Zo geven we binnen onze reguliere trainingen, training aan groepen van maximaal 10 spelers/speelsters (bij één trainer) of 14 spelers/speelsters (bij twee trainers). De trainer is minimaal in het bezit van UEFA C, maar in veel gevallen zelfs UEFA B. Daarnaast vinden wij een pedagogische achtergrond zeer wenselijk bij onze trainers.

Skills training

Naast de reguliere trainingen, bieden we ook small group trainingen aan. Hier vallen ook onze skills trainingen onder. In een groep van maximaal 6 spelers ontwikkelen wij spelers tot completere voetballers. De skills training bieden we aan voor spelers die actief zijn in een selectieteam van hun club.

Duo of personal training

Is nog meer specifieke aandacht hetgeen een speler/speelster nodig heeft. Voor die voetballers hebben we duo of personal training. Tijdens die trainingen kan er nog gerichter gewerkt worden aan de ontwikkelpunten die een speler/speelster zelf aandraagt.

Small group training

Wil je toch iets meer de kosten verdelen met teamgenoten? Dat kan! Wanneer je wel aanvullend wil trainen, maar de kosten wat lager wilt houden, is onze small group training wellicht wat voor jou. In een groep van 4 of 6 spelers/speelsters kun je gericht werken aan het ontwikkelen van je (voetbal)vaardigheden.